Webasto pentru „Arad la 4 Ace la PBP”

Webasto este printre primii 100 de furnizori în industria auto la nivel mondial și printre primii 15 din Germania.
În divizia Roof & Components compania dezvoltă și produce trape auto și sisteme de acoperișuri pentru autovehicule. Prin divizia Thermo & Comfort, Webasto oferă sisteme de încălzire, răcire și ventilație pentru autoturisme, vehicule comerciale (camioane, autobuze, vehicule speciale și vehicule pe line), ambarcațiuni și rulote.

Ca și lider al pieței globale de acoperișuri, sisteme de acoperiș retractabile și încălzitoare staționare, Webasto este între primii 100 cei mai mari furnizori din industria auto din lume și are peste 12.000 de angajați.

Webasto Romania SRL si-a început activitatea în iunie 2008, în cadrul Platformei Industriale Werner Baier nr.1 Zimandu Nou, jud. Arad, si doreste sa ramâna în Romania pe termen lung, încurajând astfel angajatii sa facã acelasi lucru, atât prin salarii competitive cât si prin conditii de munca excelente: un pachet consistent de beneficii, bonusuri, precum si transport gratuit.

Webasto Romania SRL s-a implicat financiar în modernizarea totală a Compartimentului de Boli Infecțioase Copii și a Secției de Neonatologie, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, donand astfel, în total, de-a lungul timpului suma de 50.000 de euro.

De asemenea, de-al lungul timpului, Webasto Romania SRL a sustinut mai multe concursuri si evenimentele sportive precum "Aradul în miscare!", Maratonul, semimaratonul şi crosul Aradului, Arad MTB Trophy, iar acum "Aradul La 4 Ace La Paris-Brest-Paris".

 

Multumim, Webasto Romania! <3