RandoROM Arad 2019 BRM 300

Dragi prieteni, avem plăcerea de a vă invita la cel de-al doilea brevet Randonneurs România cu start din Arad, organizat de către Asociația Bicicliștii Amatori Arad.
Duminică, 7 aprilie, va avea loc tura de 300 de km pentru obținerea celui de-al doilea brevet de anduranță din 2019, din Arad.
Nu se va asigura niciun fel de asistență oficială pe traseu, astfel că participanții vor avea întreaga responsabilitate pentru parcurgerea traseului în siguranță și înregistrarea timpilor.
Fiecare participant trebuie să se descurce pe cont propriu, drept urmare nu sunt acceptate mașini însoțitoare. Acestea sunt permise doar la punctele de control/hidratare.
ATENŢIE! în cadrul acestei ture, avem o parte de DN 7 de aproximativ 10 kilometri.
La intersecţia DJ 707 C cu DN7 aveţi semnul CEDEAZĂ TRECEREA!
Vă rugăm să respectaţi prevederile Codului Rutier în vigoare şi să evitaţi să vă puneţi viaţa în pericol!
Nu va fi obstrucţionată nicio bandă de circulaţie, însă va fi prezent un echipaj de poliţie de rutieră, care va monitoriza si se va asigura că circulaţia autovehiculelor se va desfăşura conform legii.
Acelaşi lucru se va întâmpla şi la traversarea DN-ului către Chişineu-Criş şi la Sebiş, unde nici acolo nu va fi obstrucţionată nicio bandă de circulaţie.
În cazul în care un participant prezintă probleme tehnice și nu mai poate continua tura, organizatorul îi va oferi asistență tehnică.
CASCA ESTE OBLIGATORIE, iar în caz de condiții de vizibilitate redusă, să aveţi faruri, stop şi să purtaţi vestă reflectorizantă!
În timpul turei, participanții trebuie să respecte prevederile Codului Rutier din România aflat în vigoare, fiecare fiind răspunzător pentru orice încălcare a prevederior acestuia, riscând totodată descalificarea.
Pentru orice încălcare a prevederilor Regulamentului de desfășurare a turei, avem dreptul de a descalifica participantul în cauză.
VĂ RUGĂM CITIŢI ÎNTREGUL REGULAMENT AICI - - - > http://www.randonneurs-romania.ro/regulament/
Brevet-ul NU ESTE UN CONCURS, iar participanții nu concurează între ei, deci nu se va întocmi niciun clasament.
Loc START/SOSIRE: Centrul de Vizitare Ceala.
Vă așteptăm începând cu ora 04:30.
START interval 05:00-06:00
Timpul limită pentru parcurgerea distanţei (296km) este 20 de ore.

Puncte de control si/sau de hidratare:

START: KM 0 Arad
Centrul de vizitare Ceala
05:00-06:00

HP - CHISINEU-CRIS KM 66
Langa Benzinarie
07:00-09:30

CP1 - INEU: KM 96
INTIM KEBAB
(vizavi de Cetatea Ineului)
07:53-11:32

CP2 - SAVARSIN: KM 196
Fostul BRD-Cladirea Rosie
10:46-18:04

CP3 - LIPOVA: KM 253
Centrul Recreativ Lipova
12:32-21:52

FINISH: KM 296 ARAD
Centrul de vizitare Ceala
14:00- 01:00

La toate punctele de control este OBLIGATORIE “ştampilarea/bifarea” trecerii prin locul respectiv.
NU este obligatorie efectuarea pauzei în locul respectiv
ÎNSCRIERILE, până în 5 aprilie (cu Nume/Prenume/Adresă/serie şi număr CI/E-mail/Data naşterii/Nr.telefon) se fac aici: https://forms.gle/WRnvrTyycFZ3NX5L9
TRASEUL se poate vizualiza/descărca aici : https://www.openrunner.com/r/9749327
DECLARAȚIA pe proprie răspundere o puteți descărca de aici: https://docs.google.com/document/d/1oXV0tQad2NrjrJdcmHU0gOvrhh--7-IVJ6fyW9NjGWU/edit?usp=sharing
DECLARAȚIA pe proprie răspundere pentru minori: https://docs.google.com/document/d/1ZieIf2K85B9ZT9NHX7zWZVgnhF0Qowg7VkR3bxV1ovg/edit?usp=sharing
La plecare, fiecare participant va primi o foaie de parcurs (brevet card) care trebuie ștampilat la fiecare punct de control, pe lângă ștampilă trebuie trecută și ora trecerii prin punctul respectiv.
Pentru a participa la un brevet, ciclistul trebuie să completeze un formular de înscriere, declarația pe proprie răspundere și să plătească o taxă de înregistrare stabilită de organizatorul eveimentului.
Taxa de participare pentru RandoROM Arad 300 km este 30 RON și se achită la start.
Toți concurenții care termină turele în limita de timp impusă, vor primi diplome de participare.
Traseul va putea fi parcurs individual sau în grup.
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail radioarad991@yahoo.com sau la numărul de telefon 0754.97.77.00.
RandoROM Arad 2019 BRM 300 este organizat de Asociaţia Bicicliștii Amatori și se desfășoară sub egida Randonneurs România, fiind parte a suitei de evenimente organizate sub licenţa Audax Club Parisien din Franţa.
Localităţile prin care traversaţi la RandoROM Arad 300:
Arad, Sofronea, Curtici, Macea, Sanmartin, Graniceri, Siclau, Socodor, Chisineu-Cris, Sintea Mare, Cherelus, Sicula, Ineu, Bocsig, Manerau, Voievodeni, Aldesti, Barsa, Sebis, Buteni, Joia Mare, Almas, Cil, Bontesti, Gurahont, Madrigesti, Slatina de Mures, Baia, Julita, Varadia de Mures, Savarsin, Valea Mare, Capalnas, Birchis. Virismort, Ostrov, Bacau de Mijloc, Tela, Bata, Zabalt, Dorgos, Ususau, Lipova, Neudorf, Zabrani, Alunis, Frumuseni, Fantanele, Arad.

RandoROM Arad BRM 300 este organizat de Asociaţia Bicicliștii Amatori și se desfășoară sub egida Randonneurs România, fiind parte a suitei de evenimente organizate sub licenţa Audax Club Parisien din Franţa.
Parteneri:
Parcul Natural Lunca Mureşului
Primăria Arad
Primăria Săvârșin
Primăria Ineu
Casa Regală a României
Poliția Locală
Serviciul Rutier din cadrul IPJ Arad
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad
Centrul Recreativ Lipova
Asociaţia Rocaa
Asociaţia Euromediu
Iniţiativa Pentru Societate
Lexus Publicitate
Racing Bike Shop
Web Invent
Flatlock
Best Auto Vest
Izolta
Atelier By Hanciu
La Spiţă
Stampa Arad
Record Center
Hermann Salopete
City Cafe
Arimob Imobiliare
MBA Eco Partner
Vort3x Services
EDA Beauty Experience