MedLife-Genesys pentru „Arad la 4 Ace la PBP”

Unul dintre sponsorii principali ai proiectului Aradul La 4 Ace La Paris-Brest-Paris este unul dintre cei mai mari operatori medicali privati din nord vestul tarii.

Hyperclinica MedLife-Genesys este si cea mai moderna din Arad, din punct de vedere al dotarilor cu echipamente medicale si al conditiilor oferite.
Genesys a pornit la drum cu un efectiv de 50 de angajați, în prezent ajungând la peste 250 de angajați și 130 de colaboratori.
In prezent, MedLife Genesys are in portofoliu un spital multidisciplinar de mari dimensiuni care incorporeaza si o maternitate, 2 hyperclinici in Arad si Oradea; 8 centre medicale, un laborator, 13 puncte de recoltare in Arad si orasele din proximitate, un centru de imagistica si o farmacie, fiind prima solutie pentru aradeni in ceea ce priveste serviciile medicale private integrate.

Chiar la inceputul lunii august, MedLife-Genesys Arad a implinit 10 ani de activitate. Astfel, de 10 ani, MedLife Genesys reprezinta un standard local de sanatate, prin centrele de excelenta pe care le ofera, prin profesionalismul si pregatirea personalului medical și auxiliar dedicat și nu in ultimul rand, prin investitiile continue în aparatura medicala de ultima generatie.

Unul dintre cele mai frumoase evenimente sportive pe care le sustine si le sprijina este Arad Streetball, organizat de catre Primaria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultura Arad.

Evenimentul sportiv are loc in fiecare an, in cadrul Zilelor Aradului, in Piata Avram Iancu.

 

Multumim, MedLife-Genesys!